ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ

22 Юни 2017
Оценете
(2 гласа)

Търсене и предлагане

С оглед на факта, че всичко свързано с дейностите, свързани с областта „Сигурност“ се развива динамично, както и самата сфера, ние предлагаме на нашите клиенти и възможности за постоянно наблюдение на пазара и сферата, свързани със постоянно развитие на технологиите, залегнали в основите на областа.

Платформата ни в това направление, спестява на клиентите ни време в проучване на възможностите на нови и по – добри продукти, от използваните в момента.

Ние можем да покрием изискванията на клиентите си по отношение на нововъведенията в техническата сфера – например камери за видеонаблюдение, датчици и контрол на достъпа, средства и методи за защита на информация.

С помоща на нашите партньори, можем да Ви предложим най – доброто и в областа на оборудване и екипировка. Съобразно целите и изискванията на клиента, можем да предложим различни по предназначения работно облекло/униформи, индивидулано и колективно оборудване и екипировка, на високо ниво.

Специализирани условия и изисквания


Нашият екип, при необходимост и възможностите на нашите партньори, може да предложи и специализирани услуги и съдействия, по отношение на евентуална заинтересованост за закупуване на огнестрелни оръжия и боеприпаси.
В нашите възможности е предлагането на ръчно леко стрелково оръжие, както за граждански цели, така и за подмяна и/или закупуване на специализирано полицейско или армейско въоръжение.
Поради чувствителността на засегнатата тематика, моля използвайте изнесените форми за контакт с нас, за допълнителни въпроси и разяснения.

Партньори и приятелски организации

      

Контакти

п.к. 8010  град  БУРГАС

  • Мобилен телефон  - +359-888-269-224
  • Електронна поща :   info@st-consulting.org
 Нагоре
Ние използваме бисквитки за да подобрим ефективността на нашия уебсайт. More details…