НАСИЛИЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО

Защитете служителите си от насилието на работното място, като същевременно подобрите мерките и готовността си за спешна помощ и намалите рисковете за операциите и репутацията на бизнеса си.
Проучване, проведено през 2012 г., показва, че при регистрираните случаи на насилие на работното място или злоупотреба със служебно положение, 70% от фирмите и корпорациите, нямат програми или политики за борба с тях.
Това, което предлагаме в тази сфера, е възможност за компаниите, защото ние знаем как да предотвратим появата на много от тези ужасни актове - и как да смекчим и възстановим въздействието на тези, които го правят.
Ние имаме специалист по подпомагане на работодателите, както в публичния, така и в частния сектор, които могат да създават и поддържат безопасни среди на работното място, които предотвратяват насилието на работното място и злоупотреба със служебно положение, смекчават рисковете и по този начин подобряват бизнес целите и мисиите.

Оценка на нуждите от превенция на насилието на работното място
В какво състояние се намирате, за да предотвратите насилствен акт сред вашите структури и служители?
Нека преразгледаме и оценим вашите настоящи силни страни, възможности и ресурси, подпомагащи развитието на програма за превенция на насилието на работното място. Ние можем да ви помогнем да разберете, планирате и развиете критичните компоненти, необходими за защита на служители си, чрез разработване на програми и обучение на насилие на работното място.
Нашият екип от експерти, съветници и специалисти в областта на оценката на заплахите, психологията, правоприлагането, правилата за неприкосновеност на личния живот и правния съвет ще анализират и проучат способности ви, свързани с превенцията на насилието сред вашите основни функции и отдели като „Сигурност“, „Юридически“, помощ за служители и управляващите ги служители.

Партньори и приятелски организации

      

Контакти

п.к. 8010  град  БУРГАС

  • Мобилен телефон  - +359-888-269-224
  • Електронна поща :   info@st-consulting.org
 Нагоре
Ние използваме бисквитки за да подобрим ефективността на нашия уебсайт. More details…